«

»

Εκδήλωση: Innovation Workshop Athens 17 Μαΐου, από την Imagine Communications και την AmyDV

(ΔΤ ΑmyDV) Η AmyDV και η Imagine Communications διοργανώνουν στην Ελλάδα ένα εργαστήρι καινοτομίας στους τομείς του Broadcast, του Playout και του OTT/OVP.

Η Imagine Communications είναι αφιερωμένη στη μελέτη, ανάπτυξη και εμπορία λύσεων στην Οπτικοακουστική αγορά και ειδικά στην τηλεόραση, με καινοτόμες λύσεις σε διάφορες περιοχές εφαρμογής, με προϊόντα και λύσεις όπως το Versio, το Nexio, το Zenium, ή το Epic.

Το “Innovation Workshop – Αθήνα 17 Μαΐου” θα εμβαθύνει σε θέματα και τεχνολογίες γύρω από το 4K, το IP, το Virtualization, το Cloud και το OTT.

Από αυτή την σημαντική εκδήλωση μπορείτε να αναμένετε:

  • Να ενημερωθείτε για προϊόντα και εξελίξεις στις  τεχνολογίες από την Imagine Communications
  • Συζητήσεις Deep Dive με μηχανικούς της Imagine Communications επί των παραπάνω θεμάτων
  • Να γνωρίσετε τον τρόπο που μπορείτε και εσείς να εκμεταλλευτείτε λύσεις και ροές εργασιών που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας
  • …  να αναμείξετε τις δικές σας ιδέες με αυτές άλλων συναδέλφων σας!

Δικτυωθείτε: Συναντηθείτε με νέους ανθρώπους κατά τα διαλλείματα, συζητήστε με γνωστά σας πρόσωπα και βρεθείτε πρόσωπο-με-πρόσωπο με ειδικούς σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας μας.
Agenda_20160517

Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 17 Μαΐου

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα διασαφηνιστούν θέματα του χώρου των εγκαταστάσεων επιχειρήσεων media και ειδικότερα του τομέα των υποδομών, του IP και της υβριδικής λειτουργίας καθώς και του Playout.

Συμπληρωματική εκδήλωση Τετάρτη 18 ΜαϊουAgenda_20160518

Την Τετάρτη 18 Μαϊου προστέθηκε μια συμπληρωματική εκδήλωση με θέματα καθαρά των νέων μέσων και συγκεκριμένα τεχνολογιών και λύσεων για υπηρεσίες OTT. Ομιλητής αυτής της εκδήλωσης είναι ο Κος Ricki Cordeiro, Telco Key Account Manager της Imagine Communications με μεγάλη εμπειρία από τον χώρο. Για την συμμετοχή στο συμπληρωματικό event πρεπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο DVSales@amy.gr καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Επικοινωνήστε με το DVSales@amy.gr ή στο τηλέφωνο με το τμήμα Digital Video +30 210 6133000 για περισσότερες πληροφορίες.

http://www.amydv.gr

 

Comments

comments

Permanent link to this article: http://www.videomag.gr/web/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-innovation-workshop-athens-17-%ce%bc%ce%b1%ce%90%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-imagine-communications-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84/

?
SUBSCRIBE TO VIDEOMAG'S NEWSLETTER