«

»

Έναρξη λειτουργίας διαδικτυακού τόπου αγοραπωλησίας stock video

Η εταιρία Gr8stock ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του διαδικτυακού της τόπου gr8stock.com. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αγοραπωλησίας HD & 4Κ stock video, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στόχος του gr8stock.com είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν ποιοτικότερο υλικό από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, και καλεί όλους τους βιντεογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να συμμετάσχουν με τα δικά τους clips σε αυτήν την προσπάθεια.

Το gr8stock.com παρέχει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες στους χρήστες του, είτε πρόκειται για πωλητές, είτε για αγοραστές. Η διαδικασία διάθεσης και πώλησης των stock video είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και ελεγχόμενη, και έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην ευκολία, ασφάλεια και απλότητα της χρήσης του site και των υπηρεσιών του. Η ιστοσελίδα του gr8stock.com είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά. Υπάρχουν οδηγοί και βοηθητικά μαθήματα για τους βιντεογράφους για όλα τα γνωστά προγράμματα video editing, για όλες τις γνωστές πλατφόρμες, καθώς και πίνακας συχνών ερωτήσεων.

Η Gr8stock Ο.Ε. ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη από τον Ιωάννη Λαζαρίδη και τον Θεόδωρο Τζιάτζιο, ανθρώπους παθιασμένους, με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν και με εμμονή στην τελειότητα και την απλότητα.

Η ιστοσελίδα είναι αποτέλεσμα 12 μηνών αδιάκοπης εργασίας, βαδίζοντας στην αιχμή της τεχνολογίας με προσπάθεια να αφομοιώσει τα καλύτερά της στοιχεία.

http://www.gr8stock.com

Comments

comments

Permanent link to this article: https://www.videomag.gr/web/%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%84%cf%8c%cf%80/

?
SUBSCRIBE TO VIDEOMAG'S NEWSLETTER