«

»

Εκδηλώσεις Blackmagic Design στην Ελλάδα με την συνεργασία της AmyDV

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2014

AMY Press release

Η Blackmagic Design έχει δημιουργήσει μερικά πραγματικά σενάρια από τον χώρο του Broadcast, του live και του post production, όλα μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα επιδείξεων που θα κάνει τον γύρω της Ευρώπης μέχρι την IBC 2014.  Περιλαμβάνει όλα τα τελευταία  προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πρόσφατα ανακοινώθηκαν στην NAB 2014, και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε την μοναδική ευκαιρία να τα ανακαλύψετε και να τα δουλέψετε από κοντά στην Αθήνα 20 Ιουνίου.

Μπορείτε να δοκιμάσετε 28 από τα πιο σύγχρονα προϊόντα της Blackmagic Design και της αγοράς γενικότερα, που προσφέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε Ultra HD, 6G-SDI και 12G-SDI. Επιπλέον της υποστήριξης Ultra HD, τα σενάρια που επιδεικνύονται υποστηρίζουν επίσης HD αλλά και SD που χρησιμοποιείτε περισσότεροι σήμερα.

Με την ATEM 2 M/E Production Studio 4K και το ATEM 2 M/E Broadcast Panel, οποιοσδήποτε ασχολείται με ζωντανές παραγωγές μπορεί να παρακολουθήσει μια ολοκληρωμένη ροή εργασίας για την δημιουργία ζωντανού Ultra HD περιεχομένου, ενώ η προσθήκη μιας πλήρους DaVinci Resolve finishing σουίτας σημαίνει ότι και οι εταιρίες παραγωγής και Post Production μπορούν να επωφεληθούν της εκδήλωσης λαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του DaVinci Resolve 4K και περιφερειακών ειδικά για Post.

Ημερομηνίες-Τόποι Διεξαγωγής:
20 Ιουνίου 2014, 10:30-18:30, Αθήνα, ΕΡΤ, Μεσογείων 136 και Κατεχάκη, (Έναντι Σταθμού Metro Κατεχάκη), στον χώρο των εξωτερικών μεταδόσεων.
Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση Blackmagic Design στην Ελλάδα, μπορείτε να στείλετε mail στο dvsales@amy.gr ή να καλέσετε στο 210 6133000 εσωτερικό 0330 ώρες γραφείου συμπληρώνοντας όνομα και στοιχεία επικοινωνίας, στα οποίο μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Μαζί με τους ειδικούς των Blackmagic Design προϊόντων στην Ελλάδα θα παρευρίσκονται και 3 από την Blackmagic Design Europe για να λύσουν όποια απορία έχετε είτε για 4K (UltraHD), είτε για 2K είτε για HD και SD.

Για μια αναλυτική περιγραφή του εσωτερικού πατήστε εδώ.

Mε την δήλωση συμμετοχής σας θα λάβετε το ειδικό φυλλάδιο που περιγραφει τον εξοπλισμό του οχήματος στα Ελληνικά.

www.amydv.gr

 

Comments

comments

Permanent link to this article: https://www.videomag.gr/web/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-blackmagic-design-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5/

?
SUBSCRIBE TO VIDEOMAG'S NEWSLETTER