«

»

Η πρώτη 3D παραγωγή στην Ελλάδα για το ντέρμπι των αιωνίων!

Με την πρώτη παραγωγή 3D στην Ελλάδα υποδέχεται η Nova το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στις 18 Μαρτίου 2012. Η Nova θα προσφέρει το ντέρμπι που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει τον Πρωταθλητή του φετινού πρωταθλήματος της SuperLeague, εισάγοντας μια μοναδική στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα καινοτομία: την πρώτη πλήρως ελληνική 3D παραγωγή και μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα!

Ειδικότερα, η Nova μετά το πρώτο επιτυχημένο εγχείρημα της πιλοτικής 3D μετάδοσης του αγώνα Μίλαν-Μπαρτσελόνα τον περασμένο Νοέμβριο (23/11) για το Champions League, εισάγει τη 3D μετάδοση και στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 18 Μαρτίου, μεταφέροντας όλη τη δράση από το ΟΑΚΑ μπροστά στα …μάτια των συνδρομητών της!

Μια πολυπληθής ομάδα παραγωγής θα μεταφέρει την απόλυτη αίσθηση της δράσης του ντέρμπι της χρονιάς κατευθείαν στο σαλόνι των συνδρομητών Nova, σε μια 3D παραγωγή και μετάδοση που δεν έχει προηγούμενο στη χώρα μας. Για τις ανάγκες της 3D μετάδοσης θα επιστρατευτεί όλη η τεχνογνωσία και η εμπειρία του επιτελείου της Nova από διεθνείς συμπαραγωγές επιπέδου UEFA, προκειμένου να δώσει και στο ελληνικό κοινό την απόλυτη 3D εμπειρία θέασης αποκλειστικά μέσα από τη Nova και το κανάλι Nova3D (θέση 250).

Παράλληλα, εν όψει της «μεγάλης μάχης», θα ετοιμαστεί η ειδική εκπομπή Pre Game Show επίσης σε 3D παραγωγή!

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση της 3D μετάδοσης είναι: α) η ενεργή σύνδεση Nova, β) ο HD αποκωδικοποιητής 831 ή PVR 865, γ) τηλεόραση με 3D δυνατότητα θέασης και ειδικά γυαλιά 3D θέασης. Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές Nova των υπηρεσιών Nova Full Pack και Nova Sports+Value Pack.

http://www.forthnetgroup.gr

 

 

Comments

comments

Permanent link to this article: https://www.videomag.gr/web/%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-3d-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84/

?
SUBSCRIBE TO VIDEOMAG'S NEWSLETTER