«

»

Συνδρομητική επίγεια ψηφιακή τηλεόραση από τη Nova

 Την έναρξη συνδρομητικών υπηρεσιών προσφερόμενη μέσα από το δίκτυο επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης της Nova ανακοίνωσε η εταιρία. Η μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην εταιρία να πάει ένα βήμα παραπέρα τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, με την σωστή εκμετάλλευση των τεχνολογικών δυνατοτήτων που προσφέρει η εν λόγω τεχνολογία. Ο δέκτης που προσφέρεται για την παρακολούθηση της Nova επίγεια μπορεί φυσικά να προβάλει και τα υπόλοιπα ελληνικά (ελευθέρα) κανάλια που ήδη εκπέμπουν με ψηφιακό σήμα.

 

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου της Nova:

Τη νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι, Nova επίγεια, εισάγει στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Forthnet, προσφέροντας στο ευρύ κοινό την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της Nova με έναν εύκολο, γρήγορο και σε πολύ προσιτές τιμές τρόπο. 

Η Nova επίγεια, είναι ένας νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε περιεχόμενο και ψηφιακές ευκολίες της Nova, μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος, που προσφέρει:

•Το ποιοτικό περιεχόμενο των novacinema1 και novasports1, που τα πρωινά φιλοξενεί για τους μικρούς φίλους της οικογένειας, το παιδικό κανάλι Disney XD.

•Όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια.

•Προσιτές τιμές που ξεκινούν από 9,90€ για συνδρομητές Forthnet.

•Ευκολία στην εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται δορυφορικό πιάτο.

•Τη μοναδική εμπειρία του Ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) της Nova, με όλες τις πληροφορίες προγράμματος, συνεχώς ανανεωμένες.

•Κορυφαίο αποκωδικοποιητή και επίγειο ψηφιακό δέκτη – έτοιμους για την ψηφιακή μετάβαση, συμβατούς με όλες τις τηλεοράσεις.

 

Η Nova Επίγεια παρέχεται σε τρεις υπηρεσίες:

  • Nova επίγεια Sports & Cinema με 29,90€
  • Nova επίγεια Sports με 19,90€
  • Nova επίγεια Cinema με 9,90€

 

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για συνδρομητές Forthnet. Οι τιμές για μη συνδρομητές Forthnet είναι: Nova επίγεια Sports & Cinema με 34,90€, Nova επίγεια Sports με 24,90€, Nova επίγεια Cinema με 14,90€.

Επιπλέον, όσοι εγγραφούν συνδρομητές στις υπηρεσίες Nova επίγεια έως το τέλος Ιουλίου, απολαμβάνουν τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν!

Οι υπηρεσίες Nova επίγεια διατίθενται άμεσα(1) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα Καταστήματα Forthnet, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών και τις αλυσίδες διάθεσης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών.

 

Comments

comments

Permanent link to this article: https://www.videomag.gr/web/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%8c%cf%81/

?
SUBSCRIBE TO VIDEOMAG'S NEWSLETTER