«

»

2ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

Το  Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αρχίζει η περίοδος   υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο  Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.Το  Φεστιβάλ, προωθώντας την ιδέα του ψηφιακού κινηματογράφου περιλάμβανει  ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης, κινουμένων σχεδίων  πειραματικές,  video art, και σπουδαστικές ταινίες  που δημιουργήθηκαν με την χρήση των νέων ψηφιακών μέσων. Το 2o  Φεστιβάλ, διάρκειας 6 ημερών,  θα διεξαχθεί  μέσα στον Μάιο.(Θα ανακοινωθούν  οι ημερομηνίες)


Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού χαρακτήρα του Φεστιβάλ απονέμονται τα κάτωθι βραβεία:
Α’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους

Β’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους

Γ’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους

Καλύτερης ταινίας Τεκμηρίωσης

Καλύτερης Σκηνοθεσίας

Καλύτερη Σκηνογραφίας

Καλύτερο Video Art

Καλύτερο Πειραματικό

Καλύτερο Κινούμενο Σχέδιο

Καλύτερης Ερμηνείας

Καλύτερης Φωτογραφίας

Καλύτερου Μοντάζ

Καλύτερου Σεναρίου

Καλύτερης Μουσικής

Τιμιτικές Διακρίσεις

Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με την Σχολή Τεχνών L.A. THEATER διοργανώνει το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους  Το  Short Film Festival φιλοδοξεί να καθιερώσει ένα τόπο συνάντησης των δημιουργών και των θεατών του κινηματογράφου, με προβολές και άλλες εκδηλώσεις, σε χώρους που δεν είναι κατ’ ανάγκην κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά που προσφέρονται για το διάλογο του κοινού με νέους δημιουργούς και όχι μόνο, απ’ όλη την Ελλάδα. Αιτήσεις Συμμετοχής  και τον κανονισμό μπορείτε να βρείτε στο ιστότοπο του φεστιβάλ.

http://www.shortfilmfestival.gr

Comments

comments

Permanent link to this article: https://www.videomag.gr/web/2%ce%bf-%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%85-%ce%b1/

?
SUBSCRIBE TO VIDEOMAG'S NEWSLETTER