«

»

5ο Eτήσιο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λονδίνο (London Greek Film Festival), ένας θεσμός που έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά των σινεφίλ της βρετανικής πρωτεύουσας και όχι μόνο, είναι έτοιμο να δεχτεί συμμετοχές. Το φεστιβάλ στοχεύει στην προώθηση της σύγχρονης παραγωγής φιλμ και βίντεο ελληνικού ενδιαφέροντος από όλο τον κόσμο, και θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 8 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Το φεστιβάλ δέχεται αιτήσεις από Έλληνες Δημιουργούς και Παραγωγούς από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου των Ελλήνων της Ελληνικής Διασποράς και των Ελληνοκυπρίων, ανεξαρτήτως θέματος.

Δέχεται επίσης αιτήσεις από ξένους Δημιουργούς και Παραγωγούς από όλο τον κόσμο, εφόσον η δουλειά τους σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την Ελλάδα (π.χ. θέμα, μύθοι, σύγχρονα ελληνικά θέματα, περιοχές στην Ελλάδα που γυρίστηκε  κλπ).

Κατηγορίες ταινιών: μεγάλου μήκους μυθοπλασίας, μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, video art, experimental films, animation.

Κατηγορίες σεναρίων: μεγάλου μήκους μυθοπλασίας, μικρού μήκους.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής: 30 Μαΐου 2012   (με σφραγίδα ταχυδρομείου και αποστολή email).

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή ταινιών και σεναρίων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

www.londongreekfilmfestival.com ή www.greekfilmfestival.com

Comments

comments

Permanent link to this article: https://www.videomag.gr/web/5%ce%bf-e%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b3/

?
SUBSCRIBE TO VIDEOMAG'S NEWSLETTER